ZombiRock Çılgın Deney

Uluslararası oyun piyasasında Brawl Busters ismiyle tanınan ve Türkiye’de Joygame tarafından yayınlanan ZombiRock, online bir aksiyon savaş oyunu olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor. Free to Play olması ile bir çok kişiyi cezbedeceğini düşündüğümüz ZombiRock hiç bir oyunda görülmemiş farklı tarzıyla ön plana çıkıyor. Rock severlerin çok seveceği bir oyun olacağı kesin olan oyunda F2P oyunlarda gördüğümüz eşya mağazası da bulunmaktadır. Multi player oyunun yanı sıra Single player desteği de sunan oyunda birbirinden ilginç karakterler göze çarpıyor.

Avcılar Zombilere karşı
Konusu ve özellikleri itibariyle, zombi film ve hikâye severleri cezbeden olan bu oyunun hikâyesi şöyle başlıyor: Dünya Kuantum Araştırmaları Birliği’nde asistanlık yapan Dr. Jessie Glave “Kor” adı verilen bir element oluşturuyor. Ancak bu element bazı insanlar üzerinde kötü bir etkiye sahip: onları zombiye çeviriyor! Kor’un etkisine karşı doğuştan bağışıklık kazanmış olan insanlar ise, dünyayı ve insanlığı kurtarmak için zombilere karşı bir savaş başlatıyorlar.

Zombiler ile zombi avcılarının savaşı üzerine kurulu bir macera oyunu olan ZombiRock’da “itfaiyeci, beyzbolcu, gitarist, boksör ve forvet” olmak üzere 5 karakter modeli var. Her birinin kendine ait özellikleri ve yetenekleri mevcut. Oyuncular dilediği karakteri seçerek oyunda kendine ait bir yer edinmiş oluyor. Oyun haritalarla yönlendiriliyor ve oyuncuların oyun taktiklerini bu haritalara dikkat ederek belirlemeleri gerekiyor.

  • burak

    burdan indiriliyomu

  • kaplan60

    nolursun ol hadiol

  • kaplan60

    ben zombi rock kı çoksevdim için kendime yeni çarkuruyorum

  • yiğit

    bu oyun çok güzel

  • muhammet ali

    hadi canım

  • muhammet ali

    bunlar cok iyi

  • muhammet ali

    cok guzel bi oyun deneyin bence

  • azizcan

    işşalla olur nolur lütfenyaaaa

  • http://www.wikioyun.net ertersa

    lolololololo

  • http://www.wikioyun.net ertersa

    ol lutfen yaa

  • http://www.wikioyun.net ertersa

    nolursn ol

  • utku

    atesutku@hotmail.com ne olur bir key gönderin çok merak ediyorum

    • Wiki Oyun

      ZombiRock için artık keye gerek yok açık beta şuan herkes girebilir.

      • FURKAN

        bilemiyorum