Legend of Fighters

ZombiRock Çılgın Deney

BU OYUN YAYINDAN KALDIRILMIŞTIR.

Uluslararası oyun piyasasında Brawl Busters ismiyle tanınan ve Türkiye’de Joygame tarafından yayınlanan ZombiRock, online bir aksiyon savaş oyunu olarak oyun severlerin karşısına çıkıyor. Free to Play olması ile bir çok kişiyi cezbedeceğini düşündüğümüz ZombiRock hiç bir oyunda görülmemiş farklı tarzıyla ön plana çıkıyor. Rock severlerin çok seveceği bir oyun olacağı kesin olan oyunda F2P oyunlarda gördüğümüz eşya mağazası da bulunmaktadır. Multi player oyunun yanı sıra Single player desteği de sunan oyunda birbirinden ilginç karakterler göze çarpıyor.

Avcılar Zombilere karşı
Konusu ve özellikleri itibariyle, zombi film ve hikâye severleri cezbeden olan bu oyunun hikâyesi şöyle başlıyor: Dünya Kuantum Araştırmaları Birliği’nde asistanlık yapan Dr. Jessie Glave “Kor” adı verilen bir element oluşturuyor. Ancak bu element bazı insanlar üzerinde kötü bir etkiye sahip: onları zombiye çeviriyor! Kor’un etkisine karşı doğuştan bağışıklık kazanmış olan insanlar ise, dünyayı ve insanlığı kurtarmak için zombilere karşı bir savaş başlatıyorlar.

Zombiler ile zombi avcılarının savaşı üzerine kurulu bir macera oyunu olan ZombiRock’da “itfaiyeci, beyzbolcu, gitarist, boksör ve forvet” olmak üzere 5 karakter modeli var. Her birinin kendine ait özellikleri ve yetenekleri mevcut. Oyuncular dilediği karakteri seçerek oyunda kendine ait bir yer edinmiş oluyor. Oyun haritalarla yönlendiriliyor ve oyuncuların oyun taktiklerini bu haritalara dikkat ederek belirlemeleri gerekiyor.

ZombiRock Çılgın Deney” için 9 yorum yapıldı.

  1. muhammet ali diyor ki:

    hadi canım

  2. muhammet ali diyor ki:

    bunlar cok iyi

  3. muhammet ali diyor ki:

    cok guzel bi oyun deneyin bence

  4. azizcan diyor ki:

    işşalla olur nolur lütfenyaaaa

  5. ertersa diyor ki:

    lolololololo

  6. ertersa diyor ki:

    ol lutfen yaa

  7. ertersa diyor ki:

    nolursn ol

  8. utku diyor ki:

    atesutku@hotmail.com ne olur bir key gönderin çok merak ediyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


+ 8 = 13

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Pencereyi Kapat

Şifreniz epostanıza gönderilecek.

Lütfen kullanıcı adı veya e-posta adresi yazın.
Şifre sıfırlama iletisi gönderilecek.