Wonderland

Wonderland, dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan ve sevilen Bombom oyununun yayıncısı ve yapımcısı Çinli oyun firması Elex tarafından ücretsiz ve Türkçe olarak yayınlanan bir tarayıcı oyunudur. Hikayeye göre Chiyo adında bir iblis dünyaya saldırdı ve savaşta öne çıkan acemilerden biri gökyüzüne çıkarak iblise karşı savaştı. Savaş sırasında üstün kılıç numarası yaparak şeytanı öldürdü. Fakat kılıç numarası şeytanı öldürmekle kalmayıp gökyüzünü de yırtarak hasar verdi. Bunu gören Qisha, Pojun ve Tanlang da fırsat bilerek dünyaya zarar vermek için bir araya geldiler. Tüm bu mücadeleyi üstlenerek dünyayı daha güzel bir hale getirmek ve en önemlisi gökyüzünü onarma görevi de bu noktada oyunculara yani sizlere düşüyor.

wonderland_tanitim_1

İlk olarak oyuna başlamak için üç farklı bölgeden birini seçmemiz gerekiyor. Bunlar Yeşim Gölü Sarayı, Mutluluk Diyarı ve Sisli Tepe’den oluşmaktadır. Bu 3 Göksel okulun da ortak amaçları hikayeye sadık kalmak olduğu için hangisini seçerseniz seçin amacınız aynı olacaktır. Ardından isteğinize göre erkek ya da kadın karakterden birini seçebilir ve oyunda görünmesini istediğiniz takma adınızı yazarak “Oyuna Gir” düğmesine basarak oyuna başlayabilirsiniz.

wonderland_tanitim_2

Wonderland‘da görevler yaparak çeşitli hediyeler ve deneyim puanları kazanılabilir. Ayrıca 10 dakika gibi kısa bir süre içinde karakterler 20 veya 25. seviyeye kadar çıkartılabilir. Bir görevden diğer göreve gitmek çok basit. Diyalog kutularında bulunan “Göreve Git” ya da “Görevi Al” gibi düğmeler sayesinde oldukça hızlı bir şekilde görevleri yapabiliyorsunuz. Oyunda seviye 9’a ulaştığınızda ise karşınıza gelen 4 farklı meslekten birini seçerek yola devam edebilirsiniz. Bu meslekler Savaşçı, Nişancı, Korucu ve Doktordur. Her mesleğin kendine özel özellikleri vardır. Savaşçı, şiddetli kılıç darbeleriyle yakın dövüş ustasıyken; Nişancı uzak mesafelerden fiziksel saldırılarıyla ünlüdür ve özellikle çevikliği ona saldırılardan kaçınma sağlar. Korucu, ne kadar yüksek seviyeye ulaşırsa saldırı gücü de bir o kadar artar ve ayrıca ekstra sihirli saldırı güçleri vardır. Doktor ise buzu silah olarak kullanabilen sihirli güçlere sahip olan uzak menzilli saldırılar yapabilen ve en önemlisi hayat kurtarma yeteneklerine sahip tek meslektir.

wonderland_tanitim_3

Wonderland diğer MMORPG oyun türlerinin vazgeçilmez özelliği olan binek ve pet sistemlerini de içinde barındırır. Bu sayede yetiştireceğiniz evcil hayvanlar ile daha seri yaratık ve iblis avlayabilir, üzerine bineceğiniz binek ile de harita üzerinde daha hızlı seyahat edebilirsiniz. Yaratık ve iblis avlamaktan bahsetmişken, oyunda sadece yaratık ve iblisler ile savaşmıyorsunuz. Dilediğiniz taktirde diğer oyuncularla da karşı karşıya gelebilir ve güçlerinizi test ederek kendinizi sınayabilirsiniz.

wonderland_tanitim_4

Son olarak Wonderland MMO oyunu anime tarzlı grafikleri ve hızlı seviye atlama özellikleri ile bizim beğenimizi topladı. Fakat bizce oyuna başlarken seçim yapılan kadın ve erkek karakterlerin dışında da karakter eklenebilirdi. Ayrıca sürekli olarak görev kutuları ister istemez bir süre sonra can sıkmaya başlayabiliyor.

Buraya tıklayarak hemen Wonderland kayıt ol ve gökyüzünün onarımı için elinden geleni yap!

Wonderland” için 3 yorum yapıldı.

  1. india diyor ki:

    Selamın Aleyküm..

    Bu Promo Kodlarını Akdif Edelim Lütfen →BladeRomeo←

    .KOLAY GELSİN.

  2. umut diyor ki:

    burda 52 lvl s1 mutluluk diyarı herkezi bklerim :)

  3. [...] Wonderland isimli oyunun açılışından dolayı, özel hediyelerin yer aldığı promo kodları aşağıdan üye girişi yaparak alabilirsiniz. Kodların kullanımı ve hediye paketinin içeriğini de aşağıda görebilirsiniz. [...]

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


9 + 7 =

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>