War Thunder: World of Planes
Yayıncı
Oyun Türü
PvP
Yok
Oyun Boyutu
?
Fiyat
Ücretsiz
VN:F [1.9.22_1171]
Grafik
Kontrol
Özelleştirme
Puan: 9.1/10 (Toplam 9 kez oylandı.)
Genel Puan
War Thunder: World of Planes, 9.2 out of 10 based on 9 ratings

War Thunder: World of Planes

  • Oyun Tanıtımı
  • Görüntüler
  • Videolar

War Thunder: World of Planes, Gaijin Entertainment tarafından yayınlanan, tarihin en kritik hava savaşlarını konu alan farklı bir hava simülasyonu oyunudur.

War Thunder: World of Planes, İkinci Dünya Savaşı sırasında çeşitli başarılara imzalar atan, savaşın yönlerini değiştiren askeri havacılığa adanmış bir MMO’dur. Oyunda büyük savaşlara katılarak tüm dünyadaki oyuncular beraber oynayabilirsiniz. Oyunda tek başına başarılara imza atan bir kahraman da olmak mümkün, askeri bir filoya katılarak başarılara imza atmak ta.

War Thunder: World of Planes, ayrıntılı kokpitleriyle, yükseltilebilir onlarca silah çeşitleriyle, her bölümünde farklı becerilere sahip olabileceğiniz, tarihsel bakımdan gerçek uçak modellerine erişebileceğiniz, son derece detaylı ve kişiselleştirilmiş bir havacılık deneyimi sunuyor. Oyunun detaylarına o kadar fazla önem verilmiş ki, kendinizi birden bire İkinci Dünya Savaşında görevli bir askeri pilot olarak hissedebilirsiniz.

Gerçek İkinci Dünya Savaşı deneyimi tabiki sadece göklerle sınırlı değildir. War Thunder: World of Planes, karada ve denizde de mücadele etmek için oyunculara izin vermektedir. Oyunun CO-OP özelliği sayesinde müttefiklerinizle ister ortak görevleri yapın isterseniz düşman kuvvetlerine karşı yoğun ve zorlu savaşlara katılın.


War Thunder Tanıtım Videosu

YouTube Preview Image YouTube Preview Image

War Thunder: World of Planes” için 1 yorum yapıldı.

  1. enes yeşilay diyor ki:

    daha oynamadım ama muhteşem bir oyun videolarını
    izledim bence herkesin oynamasını tavsiye ederim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


4 + 1 =

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>