Bombom 2
Yayıncı
337
Oyun Türü
PvP
Çoklu oyun modu
Oyun Boyutu
Yok
Fiyat
Ücretsiz
VN:F [1.9.22_1171]
Grafik
Kontrol
Özelleştirme
Puan: 8.9/10 (Toplam 39 kez oylandı.)
Genel Puan
Bombom 2, 8.8 out of 10 based on 39 ratings

Bombom 2

  • Oyun Tanıtımı
  • Videolar
  • Haberler

Bombom 2 sevimli bir online oyundur ve Bombom II‘u indirmeye gerek olmadan sadece kayıt olarak oynayabilirsiniz.
Bombom II‘da farklı oyuncularla karşılarak savaşabilirsiniz. Bombom 2 basit klavye sistemi ile daha kolay oynamanızı ve oyunun tadını çıkarmanızı sağlar.

Sevimli çizgileriyle Bombom 2, hikayeleriyle, masalsı sahneleri ve moda kıyafetleriyle bayanların da çok ilgisi çeken Bombom II özel skill efektleri ve savaş sahneleriyle de erkeklerin odak noktası olmayı başarmıştır.

Bombom indirmeye gerek olmadan sadece kayıt olarak oynayabileceğiniz müthiş bir oyun.

Bombom Masalsı Sahneler: Koca kafalı minik gövdeli karakterlerden oluşan oyun çizgi film etkisi yaratır.

Bombom Savaş Sahneleri: Türlü türlü savaş çeşitleriyle insanı heyecanlandıran BOSS savaşlarıyla geliyor, rakibinizi yenmeye hazır olun!

Bombom Ses Efektleri: Savaşırken arka plan müziği oluşturan ilk online oyun. Rahatlatıcı müziği ve komik ses efektleriyle daha fazla eğlenmenizi sağlar.

Bombom Moda Kıyafetleri: Binbir çeşit şapkaları, gözleri, kıyafetleri ve yüz ifadeleriyle sana seçme imkanı sunuyor. Oyunda kendini yaratma imkanı sağlıyor.

Bombom Özel Savaş Efektleri: Birbirinden farklı silahları ve saldırı efektleriyle aklınızı başınızdan alır. Taş devrine ait balta mı kullanmak istersin, burda! Yoksa modern bir top mu, o da burda! Ya da ultra modern elektrikli bir silah, o da burda! Bombom Alışveriş Merkezinde bulabileceğin çeşit çeşit aksesuar oyunu daha zevkli kılar.


Başlangıç Rehberi

Bombom Karakter Yaratma

Bombom’a kayıt olduktan sonra karakter arayüzüne girerek karakter yaratabilirsiniz. Kız ya da erkek olmak üzere seçebileceğiniz iki tip kart vardır. Karta tıklayarak karakteri büyük boyutta inceleyebilirsiniz.

bombom
Güzel kahramanımız güçlü ve dayanıklıdır.

bombom 3.0
Yakışıklı kahramanımız, alaycı görünüşünün altında yatan kibarlığıyla etkileyicidir.

Bombom Anasayfa Görünümü

Bomboma girdikten sonra anasayfaya yönlendirileceksiniz. Anasayfadaki her bölümün farklı bir kullanım amacı vardır.

Bombom Oyun Salonu: Oyunda temel etkinliklerin yer aldığı bölümdür, her türlü savaşa buradan girilir.

Bombom Alışveriş Merkezi: Burada her çeşit silah, teçhizat, aksesuar ve güzellik öğelerini bulmanız mümkündür.

Bombom Evlendirme Dairesi: Aşıkların hayatlarını birleştirdiği nikah salonudur.

Bombom Birlik Kulübü: Burada isterseniz birlik kurarsanız, isterseniz herhangi bir birliğe katılırsınız. Birlikle alakalı her türlü işlem buradan yapılır.

Bombom Onur Listesi: Tüm kişisel sıralamalar ve birlik sıralamaları buraya bulunur.

Bombom Demirci Atölyesi: Burada güçlendirme, sentezleme, füzyonlama ve nitelik aktarma işlemleri yapılır.

Bombom Açık Arttırma Pazarı: Açık arttırmaya çıkarılmış her şeyi buradan temin edebilirsiniz.

Bombom Arkadaşlık Merkezi: Oyuncu buraya kayıt olarak kişisel bilgilerini paylaşabilir, oyundaki karakterini gösterebilir. Ayrıca diğer oyuncularla tanışıp arkadaşlık kurabilir.

Ana Menü

Soldan Sağa: Kredi yükleme butonu, Alışveriş merkezi, Sırt çantası, Mail kutusu, Görevler, Arkadaşlık, Ayarlar, Etkinlikler ve Çıkış.

Bombom Kredi yükleme: Bu butona tıklayınca kupon yükleme sayfasında yönlendirileceksiniz.

Bombom Alışveriş Merkezi: Bu butona tıklayınca alışveriş merkezi arayüzüne yönlendirileceksiniz.

Bombom Sırt Çantası: Bu butona tıklayarak sırt çantasını açıp içindekilere göz atabilir, teçhizat, nitelik, aksesuar ve karakterleri buradan düzenleyebilirsiniz.

Bombom Mail kutusu: Buraya tıklayarak mail kutusuna ulaşacaksınız. Buradan mail alıp gönderebilir, mail yoluyla takas alışverişler yapabilirsiniz.

Bombom Arkadaşlık: Buraya tıklayarak arkadaşlık arayüzüne ulaşacaksınız. Böylece çevrimiçi ve çevrimdışı arkadaşlarınızı, birlik üyelerini görebilir, istemediğiniz kişileri kara listeye alabilirsiniz.

Bombom Ayarlar: Her türlü oyun ayarlarını buradan yapabilirsiniz.

Bombom Etkinlik: En yeni etkinliklere bir tıklamayla buradan ulaşabilirsiniz.

Bombom Çıkış: Buraya tıklayarak bir önceki sayfaya ulaşabilirsiniz.

Oyun Salonu

Oda Listesi: O kanaldaki tüm oyuncuların kurduğu odaların listesi bulunur.

Mevcut Kanal: O anda mevcut olan kanalları bulabilirsiniz.

Kullanıcı Bilgileri: Kullanıcı karakter ve görevini, birlik ad ve seviye sıralamasını, mükafat bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.

bombom-gizemler-diyari-6

bombom-gizemler-diyari-7

Bombom Oyuncu Listesi: Bombom oyun salonunda bulunan tüm oyuncuları oyuncu listesinden takip edebilirsiniz.

bombom-gizemler-diyari-8

Bombom Oda listesi

Bombom ID: Oda numarasıdır. Buraya tıklayarak küçükten büyüğe ya da büyükten küçüğe olmak üzere sıralamasını görebilirsiniz.

Bombom Oda: Oda türüne tıklayarak odaların oda türüne göre sıralamasını görebilirsiniz.

Bombom Savaş Türü: Buraya tıklayarak odalara bağlı olarak yapılan listeyi görebilirsiniz.

Bombom Kişi Sayısı: Odada bulunan kişi sayısını belirtir. Buraya tıklayarak odalardaki kişi sayısına göre kaç defa listeye girdiğini görebilirsiniz.

Oda listesi sayfa değiştirme butonu: Buraya tıklayarak oda listesi sayfa değiştirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bombom Hemen Katıl: Atletik modda savaşmak için kullanılır.

Bombom Ara: Buraya tıklayıp oda numarasını yazarak bu odaya girebilirsiniz.

Bombom Oda Kur: Buraya tıklayarak oda kurabilirsiniz.

Bombom Savaş Görünümü

bombom

Bombom’daki temek işlemler “←, →, ↑, ↓” okları ve ”Boşluk” tuşu kullanılarak gerçekleştirilir.

“←,→”: Okları karakterin haritadaki sağ sol yöne olan hareketlerini kontrol eder.

“↑,↓”: Okları karakterin ateşleme yaparkenki açısınız kontrol eder.

“Boşluk tuşu”: Ateşleme yoğunluğunu ayarlar.

Bombom’da boşluk tuşuna ne kadar uzun basarsanız, o kadar uzağa isabet almış olursunuz. En aşağıdaki ”yoğunluk” derecesinde ateşleme şiddetini görüntüleyebilirsiniz. Yanlışlıkla çok uzun süre basılı tutar yoğunluğu aşarsanız, tuşa basmaya devam edin, 100 dereceye geldiğinde kendiliğinden düşecektir böylece şiddetini tekrar ayarlayabilirsiniz.

Bombom Açı ve Yoğunluk

bombom

“↑ ↓” tuşları ateşleme açısını belirlerken “← →” tuşları yön belirlemede kullanılır.

bombom aci ve yogunluk

“Boşluk tuşu” ile ateşleme yapılır, boşluk tuşuna basma süresi atışın yoğunluğunu belirler. Yapmamız gereken tek şey, yoğunluğun üst tarafındaki şiddeti göz önünde bulundurarak atış yapmaktır.

Bombom Aksesuar Kullanımı

Aksesuar kullanarak rakibinizi daha kolay indirir, oyunun tadını daha iyi çıkarırsınız.
Aksesuarlar iki çeşittir, biri savaş sayfasında sağ kolonda, diğeriyse sağ alt tarafta bulunmaktadır.

bombom oyna

“1~8″: Bombom Alışveriş merkezinden satın alınan aksesuar (Üçlü bombalama gibi) savaş sayfasında sağ taraftaki kolonda görüntülenir, “1~8” hızlı tuşlarına basarak uyumlu aksesuarları kullanabilirsiniz.

“z, x, c”: Odalardaki aksesuarlar marketten alınır, ya da savaşta elde edilen destek aksesuarlar (”Görünmezlik” gibi) “z、x、c” hızlı tuşlarıyla kullanılır. Dikkat edilmesi gereken iki nokta vardır, birincisi bir kerede en fazla 3 tane aksesuar seçilebilir, ikincisi kazanılan ya da satın alınan aksesuarlar takas kanalına girdikten sonra kaybolur.

Dikkat: Her aksesuar kullanışınızda güç değerinden düşer.

Bombom POW Kullanımı

Savaş sırasında öfke değeri dolduktan sonra, “POW” butonu görünür, saldırı sırasında buna tıklayarak ya da (B tuşunu) kullanarak bu özelliği kullanabilirsiniz.

Dikkat edilmesi gerek nokta, ”Üçlü Bombalama” aksesuarı ve pow aynı anda kullanılırsa etkisi olmaz.

Bombom Kağıt Uçak Kullanımı

Bombom ustalarının kullanımına uygundur, sadece güçlü saldırı yapmakla kalmaz, bazen savaşta strateji değişikliği yaparken şaşırtıcı sonuçlar verebilir.

Bombom oynarken can değeriniz yetersiz olduğunda ya da saklanamayacağınız durumlarda ne yapmalı? Tabi ki hemen kağıt uçağı kullanmalı ve güvenli bir yere uçarak strateji değiştirmeli. Kağıt uçağa ya da (F tuşuna) tıklayarak hemen kullanabilirsiniz.

Dikkat: Diğer saldırı aksesuarlarını kullanmamalısınız, çünkü saldırı aksesuarları geçersizdir (Rehber dışında, bu özellik uçağın düşmanın üstüne uçar).


Editörün Notu


Artıları:
+ Arkadaş dostu, öğrenmesi kolay
+ Silahların, teçhizatların, öğelerin ve haritaların çeşitliliği
+ Görevler ve level atlayarak karakter geliştirme sistemi
+ Ekipman güncelleme sistemi (Silah ve armor upgrade)

>Eksileri:
- Oyunun temposu biraz yavaş
- Maç başına sadece 4 oyuncu sınırı
- Teçhizat ve silah dengesi sorunlara neden oluyor.

Bombom Gizemler Diyarı Evlilik Sistemi Videosu

YouTube Preview Image

Bombom Gizemler Diyarı PvP Shooter (Atış) Modu Videosu

YouTube Preview Image

Bombom 2” için 33 yorum yapıldı.

  1. […] Ejder (SkyDragon), Bombom‘un da yayıncısı olan 337 Inc. tarafından yayınlanan Legend Online tarzında tarayıcı […]

  2. [...] yeni versiyonuyla Bombom açılıyor, üstelik bir çok ödül seçeneğiyle birlikte. Kodlar sadece s79:Taksim sunucusunda [...]

  3. [...] dünyada milyonlarca kişi tarafından oynanan ve sevilen Bombom oyununun yayıncısı ve yapımcısı Çinli oyun firması Elex tarafından ücretsiz ve Türkçe [...]

  4. serhatt diyor ki:

    beyler ben oyunda skillerin yerini degistirdim ama o yeri unuttum nasıl degistircem yerlerını

  5. [...] II, Çinli firma Elex tarafından geliştirilen ve yayınlanan, ayrıca bilinen Bombom oyununun devamı niteliğindedir. Bombom 2‘de de her şey tıpkı eski Bombom oyununda [...]

  6. ismail ayas diyor ki:

    ben webiso 15 lwlim çok güzel bi oyun

  7. fdsfsd diyor ki:

    bombom3.6 nasıl ve nereden indirilio

  8. emircan diyor ki:

    gelde al lan canımı semih malı

  9. patiko diyor ki:

    cok guzel olmaya bılır oynamadım hıc

  10. dededede diyor ki:

    oiiiiiiiiii

  11. SEMİH diyor ki:

    nbr ben semi oyuna gelcem ve senin canını alcam

  12. sanane diyor ki:

    niye açılmıyor

  13. ByDeath diyor ki:

    lan bu açılmıyo gelibolu gezisi

  14. batuhan diyor ki:

    yya oyun açılmıyor bilginiz warmı

  15. beyzaaa diyor ki:

    lann kaç gündür bu siteden girip oynuyorum şimdi neden açılmıyorr laann

  16. ilayda diyor ki:

    yha bakın bn girdim oynadım normal bombomda kuponlu sapka elbise gözluk fln orda kuponsuz görevle veriyor çok güzel birsey su orda 45 lvlim ve çok mutluyum size bunu öneriyorum.. :)

  17. Muhammet diyor ki:

    ya gereksiz 3 tane var epostada girmiyoorrrrrr yardım edin

  18. Ecem Naz diyor ki:

    bana çokkkk lazımmmmmmmmm

  19. Yiğitcan diyor ki:

    senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa haklı hep facebook’tan siteye girilior bu ne yaa

  20. alev aykar diyor ki:

    yha nasıl promo kod alınıo yha

    • Wiki Oyun diyor ki:

      sayfanın başında bulunan bombom hediye kodu al bağlantısına tıklayarak açılan sayfadan alabilirsiniz.

  21. abdullah diyor ki:

    ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooovayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  22. abdullah diyor ki:

    kmjhbj

  23. barin diyor ki:

    bunları hepsini biliyorum sadece gizeli diyarı oynamak istiyorum

  24. senaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyor ki:

    nedense siteye giriyorum ama oyun yok .Biri bana nasıl oynancağı ile ilgili mesaj atsı.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


9 + = 13

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>