Game Satis
Blade 9
Yayıncı
Oyun Türü
PvP
Var
Oyun Boyutu
1 GB~
Fiyat
Ücretsiz
VN:F [1.9.22_1171]
Grafik
Kontrol
Özelleştirme
Puan: 9.6/10 (Toplam 4 kez oylandı.)
Genel Puan
Blade 9, 9.6 out of 10 based on 4 ratings

Blade 9

  • Oyun Tanıtımı
  • Görüntüler
  • Videolar

Blade 9 Online, ArkArena tarafından yayınlanan fantastik grafiklere sahip farklı bir MMORPG oyundur. Ücretsiz olarak oynanabilme özelliği sunan oyunda 9 farklı sınıf ve 3 farklı ırk bulunmaktadır. Oyunun sıra dışı özelliklerinden bahsetmek gerekirse karakter ve sınıf değiştirebilme özelliği sanırım bir çok oyunsever için devrim niteliğindedir. Çoğu oyuncu oyuna başladığında bir sınıf ve karakter seçerek oyuna başlar ve belli bir süre sonra ya karakterden sıkılır ya da keşke bunu değil de öbür karakteri seçseydim der. İşte bu devrim niteliğindeki özellik ile artık yeni bir karakter oluşturmak yerine halihazırdaki karakterinizi farklı bir karaktere dönüştürebilirsiniz.

Oyunun bir başka güzel ve farklı bir özelliği ise performans ayarıdır. Performans ayarını özetlemek gerekirse, sisteminizin durumuna göre performans ayarlaması yapabiliyor olmaktır. Eğer düşük performanslı bir donanıma sahip iseniz performans ayarlarını donanımınıza göre ayarlayabilir ve Blade 9‘ı rahatlıkla oynayabilirsiniz.

Oyunda Kılıç, Asa ve Yay adında 3 farklı sınıftan birisini seçerek oyuna başlayabilirsiniz. Seviye 30′dan sonra ise sınıf değiştirme özelliği kullanılabilir. Oyunun başında seçilen 3 sınıf daha sonra tekrardan ayrılmakta. Kılıç sınıfı için Balta, Çekiç ya da Mızrak; Asa sınıfı için Harp ya da Büyülü Enstrümanlar; Yay sınıfı için ise Pençe ya da Yelpaze sınıfları seçilebilmekte veya kullanıcı isteğine bağlı olarak kendi sınıfında devam edilebilmektedir.

Sınıf değiştirmeden devam ederseniz karakterinizin yetenekleri daha hızlı olarak gelişmeye başlar. Eğer sınıf değiştirirseniz karakterinizin yeteneklerinin gelişimi daha yavaş olur. Fakat gelişimin yavaşlaması ya da hızlanması bir şeyi değiştirmez çünkü, oyundaki yetenekler birer denge içerisindedir. Bu nedenle sınıf değişiminden sonra karakterlerin gücünün ve dayanıklılığının azalacağı söz konusu değildir.

Blade 9 Ekran Görüntüleri

Blade 9 Tanıtım Videosu

YouTube Preview Image
YouTube Preview Image
YouTube Preview Image

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


2 + 9 =

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>