AdventureQuest Worlds
Yayıncı
Oyun Türü
PvP
Var
Oyun Boyutu
Tarayıcı Önyüklemesi
Fiyat
Ücretsiz
VN:F [1.9.22_1171]
Grafik
Kontrol
Özelleştirme
Puan: 5.3/10 (Toplam 1 kez oylandı.)
Genel Puan
AdventureQuest Worlds, 5.3 out of 10 based on 1 rating

AdventureQuest Worlds

  • Oyun Tanıtımı
  • Görüntüler
  • Videolar
  • Haberler

Oldukça geniş bir oyuncu portföyüne sahip olan AdventureQuest Worlds kısaca AQW çarpıcı özellikleri kolay oynanışı sayesinde dikkatleri oldukça iyi çekiyor. Her ne kadar çok iyi grafiklere sahip olmasa da oynanış kolaylığı görevler, kullanıcılarla etkileşimdeki başarısı ile bu açığı oldukça iyi kapatıyor.

Tipik yazı ve grafik tabanlı oyunların sıkıcılığından çok ötede olan bu oyun türünün ilk örneklerinden biridir. Adobe Flash tabanlı olarak geliştirilmiş olan AQW‘u oynayabilmek için mutlaka Adobe Flash Player‘ın bilgisayarınızda yüklü olması gerekmektedir.

Oyuna geri dönecek olursak oyun içerisinde; Warrior, Mage, Rogue ve Healer olmak üzere 4 farklı karakter sınıfı bulunmaktır. Bu 4 karakterden herhangi birini yaratarak saç, göz, vb. renklerini ayarlayarak oyuna hızlı bir şekilde başlayabilirsiniz. Bağlantı hızınıza eş orantılı olarak oyun hızlı yüklenmektedir. Ama hatırlatmakta fayda var belli bir süre oynandıktan sonra oyun biraz ağırlaşıp yavaş çalışmaya başlıyor bu durumda ise CTRL + F5 kombinasyonunu kullanarak sayfayı tamamen yenilediğinizde bu sorun ortadan kalkmaktadır.

Karakterinizi yarattıktan sonra oyuna başlar başlamaz bir kısa tanıtım ile karşılıyorsunuz bu size AQW‘u nasıl oynayabileceğinizi aşamalı olarak göstermekte. Oyun boyunca da görevler hakkında çeşitli ip uçlarına rastlamaktasınız. Diğer oyunlardan da alışık olduğumuz gibi crafting sistemi bu oyunda da mevcut ve değerli eşyalar ve özel eşyalar her zamanki gibi gerçek para karşılığında satılmakta. Her ne kadar ücretsiz eşyalar ücretlilerden fazla olsa da ilerleyen aşamalarda bu eşyaları alabilecek gücünüz var ise yararınıza olacaktır. Bu eşyalar çoğunlukla karakterinizin genel yalnızca görünümü değiştirmenize ve bir nebzede olsa karakterinizin gücünü geliştirmenize olanak sağlamaktadır. Bu yüzden ücretli eşyalara pek fazla gerek duyulmamaktadır. Ama unutmayalım ki oynanışı için ücret talep etmeyen bu oyunun devam edebilmesi için özel eşyaların satılması gerekmekte. İsterseniz bu eşyalar yardımıyla oyun geliştiricilerine kaynak sağlayarak sizler için daha iyi işler çıkarmalarını sağlayabilirsiniz.

Sonuç olarak çok basit süren kayıt işlemi sonunda bu zevkli oyunun tadını çıkarabilir, arkadaşlarınızla oyun içerisinde eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

AQW Ekran Görüntüleri

AQW Tanıtım Videosu

AdventureQuest Worlds” için 2 yorum yapıldı.

  1. emre diyor ki:

    çok güzel

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


1 + = 7

Şu HTML etiketlerini ve özelliklerini kullanabilirsiniz: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>